BIF92-links   Signe Sjølund aarets talent 2011


nedenstående er kopi af http://haandbold.com/nyhed/signe-sj%C3%B8lund-overrasket-over-h%C3%A6der-0

Nyheder

Signe Sjølund overrasket over hæder

Skrevet af Anonym, tir, 05/31/2011 - 13:17
Foto: Sportsagency
 

Signe Sjølund Pedersen, der efter sommerferien skifter Roskilde Håndbold ud med Aalborg DH, blev i forbindelse med DM-finalen i Parken, kåret som årets kvindelige håndboldtalent.

 

Afstemningen er foretaget af spillerne i de danske klubber, og tidligere er blandt andet Camilla Dalby og Lærke Møller blevet kåret i kategorien.
 

I forbindelse med udnævnelsen har Hopskud.dk's journalist Kåre Welinder talt med Signe Sjølund, og håndbold.dk har fået lov at bringe uddrag af interviewet.

 

Hvad betyder prisen som årets håndboldtalent for dig?

- Det betyder rigtig meget for mig. Det er en kæmpe anerkendelse - især fordi det er spillerne rundt omkring i klubberne, der har stemt på mig. Det har været mit første år i ligaen, og Roskilde Håndbold er desværre også rykket ud, så derfor er det et stort skulderklap at få på trods af den ærgerlige afslutning på sæsonen.

 

Havde du regnet med at få prisen som årets talent?

- Nej, det havde jeg ikke regnet med. Der er mange store talenter i den danske liga, og i og med der er blevet mere plads til danske unge spillere, har konkurrencen været hård. Men jeg er rigtig stolt over nu at have mit navn stående på pokalen i selskab med store spillere som Camilla Dalby og Lærke Møller.

 

Hvem havde du selv stemt på i afstemningen om årets talent?

- Jeg havde stemt på Louise Burgaard og Stine Jørgensen. Jeg synes, de begge har haft en rigtig god sæson, hvor de virkelig har haft afgørende roller for deres hold, og de er begge helt sikkert også spillere, man kommer til at se meget til fremover.

 

Hvad tror du forskellen bliver for dig i næste sæson i forhold til denne i Roskilde?
- Aalborg DH er en klub, der har været mange år i ligaen, så jeg forventer, der er mere professionalisering omkring holdet. Der har ikke været så meget fokus på den fysiske træning sidste år, så jeg glæder mig meget til at få styr på det. Derudover glæder jeg mig til at spille på holdet i Aalborg. Jeg tror, vi får et rigtig spændende hold med mange unge spillere.

 

Hvad er målet for næste sæson, og kan det i det hele taget blive bedre end denne?
Det kan altid blive bedre, og nu hvor jeg kommer til Aalborg får jeg en ny rolle på holdet, som jeg håber, jeg kan udfylde. Det er altid svært at skifte klub, så det glæder jeg mig til at prøve. Det kunne være rigtig stort at være med til at spille Aalborg op i slutspillet.

 

Læs hele interviewet på hopskud.dk her:
http://www.hopskud.dk/Nyheder/U-landshold-damer/Interview-med-Signe-Sjoelund-AArets-Talent