Brøndby  I. F.  U-14

  (årgang 1992)

Vinter  2006

senest opdateret:  22-11-2011..

Se også:

Officiel hjemmeside

**********
og
brondby-junior.dk/ 

 


Velkommen til den uofficielle hjemmeside for  Brøndbyernes I.F.'s årgang 1992.


 

Arkiv links vinter 2006:

Træningskampe

Indendørskampe

Sæsonplan
(2/4-06)

Mod mildere vinde -  tiderne skifter - og græsset grønnes.
De seneste oplysninger fra 'Krølle' omkring træningssituationen er, at der er begrundet håb om, at der allerede fra på onsdag - den 5. april - vil være mulighed for, at der kan 'åbnes op for' græstræningen. Hvis 'Voldborgs arvtagere' og de flinke folk på banekontoret er os venligt stemt, vil det formentlig betyde, at torsdagstræningen bliver flyttet et par timer frem, ligesom det formentlig vil betyde, at sæsonens første turneringskamp vil blive afviklet på lørdag som planlagt - enten i Ledøje eller i Brøndby.  Hjemmesideredaktionen har i dag besigtiget én af de baner, der ligger længst væk fra klubhuset (bane-nr. omkring 387)og den var virkelig flot efter diverse træningspas  i ugens løb og en netop overstået  ynglingekamp.
(1/4-06)

Det er ingen aprilsnar!
Vintersæsonens sidste træningskamp på græsbanen ved Herfølge Skole endte med et nederlag til BIF92. Cifrene blev 6 - 2 til Herfølge.  Nu er forventningen, at  det gamle ordsprog 'En dårlig generalprøve giver en god premiere' stadig er gældende.
(1/4-06)

Endnu en uge på 'kunsten'
Alt tyder i øjeblikket på, at den planlagte græstræningsstart, som skulle have fundet sted mandag den 3. april bliver udsat en uge, så den første græstræning for BIF92 ser ud til at blive mandag den 9. april, hvilket betyder, at vinterens træningstider formentlig  vil være gældende  også i den næste uge.
(30/3-06)

SBU flytter hele første spillerunde.
Forårets første spillerunde, som for BIF92's vedkomne skulle have fundet sted lørdag den 8. april i Ledøje-Smørum, bliver tilsyneladende flyttet. SBU har på deres hjemmeside meddelt, at alle kampe inden den 12. april bliver flyttet til et senere tidspunkt - med mindre værtsklubben inden den 30. marts kl. 10 skriftligt meddeler SBU, at der kan spilles på dens baner.  SBU foreslår onsdag den 3. maj til afvikling af de udsatte kampe.   Se SBU's meddelelse fra den 27/3.   
 
(28/3-06 )
SBU modererer den kategoriske aflysning.
SBU har her til formiddag ændret ovenstående udmelding. Meldingen er nu, at første spillerunde bør forsøges afviklet hos 'udebane-holdet', hvis kampen ikke kan spilles som planlagt. Nu skal værtsklubben meddele, hvis der IKKE kan spilles. Situationen vil blive genovervejet mandag den 3. april. Se SBU's udmelding fra den 29/3.
(29/3-06)

Nyt kamptidspunkt i Herfølge.
Et kig på Herfølges 92-1 hjemmeside har i dag vist, at kamptidspunktet er blevet flyttet. Det nye tidspunkt er:
  Kampstart lørdag den 1. april 2006 kl. 1000 på græs på Herfølge Skole. Omklædningen foregår på Herfølge Stadion.
 
(28/3-06 )

Næste weekends træningskamp.
Hjemmesiden har i dag via mail modtaget følgende oplysninger fra Henning Stephansen, fra Herfølges 92-1, som vi skal møde i næste weekend:  Kampstart lørdag den 1. april 2006 kl. 1300 på græs på Herfølge Skole. Omklædningen foregår på Herfølge Stadion.
 
(24/3-06 )

AGF Elite Cup  (Live opdatering)
AGF har i dag på deres hjemmeside (link via 'fodboldlinks' - tryk på nyheder i toppen) offentliggjort kampprogrammerne for såvel lilleput- som drenge-stævnet, som finder sted i weekenden.  Det fremgår af deres hjemmeside, at man i løbet af weekenden vil opdatere resultaterne på hjemmesiden.  Som tidligere meddelt håber vi også her på hjemmesiden at kunne bringe løbende situationsrapporter.
(23/3-06)
Hjemmesidens udsendte medarbejder, Kenny, har her til aften oplyst, at BIF92 i aften spillede en flot kamp i højt tempo mod OB. Resultatet blev en fortjent 3-0 sejr til BIF92.
(24/3-06 kl. 22)
BIF92 er 10 min ind i anden halvleg kommet foran med 1-0 mod Aab på mål scoret af Adem efter oplæg fra Jonas.
(25/3-06 kl. 1050)
Kampen mod Aab endte uafgjort 1-1, da Aab fik udlignet 14 min før tid.  Ifølge vores udsendte medarbejder Anders havde BIF92 fortjent at vinde kampen, som holdet - bortset fra det første kvarter havde helt styr på. BIF92 fik i løbet af kampen underkendt et mål, som Aab's træner efter kampen kommenterede med, at bolden havde været ca. 20 cm inde bag mållinien..
(25/3-06 kl. 1220)
Puljens to andre resultater er: Kolding - Aab: 0-5 og Kolding - OB: 2-2, så umiddelbart ser stillingen inden sidste puljekamp således ud:
Aab  6-1  4p
Bif92 4-1 4p
OB     2-5 1p
Kolding  2-7 1p.
Det kunne være blevet en spændende eftermiddag i Grenå, hvor puljeplaceringen skal afgøres; men den 'noget aparte turneringsafvikling' (jysk model), som AGF har valgt, hvor puljernes afgørende kampe spilles forskudt, betyder, at Aab har Brøndby-reslutatet at spille efter, så det ligner umiddelbart en 2. plads i puljen.
(25/3-06 kl. 1245)
BIF92 har efter et kvarters spil bragt sig foran 1-0 mod Kolding i holdets sidste puljekamp. Målscorer Mathias assisteret af Theis.
(25/3-06 kl. 1547)
Den sidste puljekamp for BIF92's vedkomne er slut. Kolding nåede at få udlignet til 1-1. De udsendte medarbejderes ultra korte konklusion på kampen var, at Kolding havde en rigtig god målmand. Nu afventes puljens sidste kamp, hvor både Aab og OB kan spille på det uafgjorte resultat for at gå videre fra deres maksimale puljeplacering.
(25/3-06 kl. 1645)
OB har bragt sig foran 1-0 i kampen mod Aab.!
(25/03-06 kl. 1700)
På trods af løfter om at opdatere resultater på AGF's hjemmeside, har vi endnu ikke kunnet spotte nogen. Vi har derfor kontaktet vores udsendte medarbejdere, som af forskellige årsager blev nødt til at forlade stadion inden puljens sidste kamp var færdigspillet. Kort tid før slutfløjt var stillingen 2-1 til Aab, så det ligner en kamp om 3.-4.pladsen i morgen formiddag.  I øvrigt skulle vi hilse fra vores 7 udsendte, hvoraf Anders, Ilhami, Rasit, Jesper og Jan i øjeblikket står i Århus og venter på en færge hjem til Danmark; mens Kenny og Johnny, som har valgt at følge hele stævnet,  i øjeblikket sidder og gør sig klar til at bestille 'et par store fede bøffer' på Grenås førende restauration (vi forventer en 'kokke-hue bedømmelse' senere til evt. glæde for næste års deltagende Brøndby forældre). Deres første bedømmelse af indkvarteringen - på det lokale vandrehjem -, som er placeret omkring 87,30 meter fra stadion, er yderst positiv.
(25/3-06 kl. 1822)
Morgendagens afsluttende placeringskamp bliver mod AGF om 3. pladsen. Finalen spilles af Aab og Esbjerg.  Rejsekammeraterne U-12 skal spille finale mod KB i deres turnering. Begge kampe starter kl. 1045, så det forventes, at Bus-Anders sætter kursen mod Brøndby omkring kl. 13.
(25/3-06 kl. 1950) 
Den afsluttende kamp i Grenå fik desværre en kedelig udgang for Gunnar, der var så uheldig at brække sit kraveben. Han har været på hospitalet, hvor man har konstateret bruddet; men er blevet kørt tilbage til holdkammeraterne, så han kan komme med bussen hjem og få foretaget røntgenfotografering på Sjælland. Gunnar vi føler med dig og håber, at du hurtigt bliver frisk igen uden mén.
Sidste kampreferat fra det jyske. Kampen om 3. pladsen blev tabt til AGF med 0-4.
(26/3-06 kl. 1230)
Træningsstævnet i Jylland er slut, drengene er kommet hjem og de er klar til en gang restitutions-træning mandag. Det har - bortset fra Gunnars kedelige uheld søndag - efter sigende været en god tur. Vi siger - på redaktionens og læserens vegne - mange tak til vores udsendte medarbejdere, Kenny, Johnny og Anders, for deres hurtige tilbagemeldinger og fotos, som har givet os 'tilbageblevne' mulighed for at følge med i hvad der foregik i det jyske. Redaktionen har modtaget en enkelt meget positiv reaktion på Jeres flotte resultatformidling, så vi håber at kunne gentage succes'en på et senere tidspunkt.
(26/3-06 kl. 2000)
Hjemmesiden har bemærket, at OB på deres hjemmeside har indlagt et kampreferat af stævnets første kamp. Se OB-referatet på linket under 'fodboldlinks'.
(26/3-06 kl. 2145)

Forårets første kampflytning.
Af SBU's turneringsplan fremgår det nu, at den planlagte kamp mod FC Roskilde lørdag den 27. maj (i Kr. Himmelfartsferien ) er blevet flyttet frem til tirsdag den 23. maj kl. 1830.
(23/3-06)

Ingen træning torsdag
Torsdag den 23. marts er træningen for BIF92 aflyst, så der bliver tid til hjemlig hygge med for eksempel både en løbetur og pakning for drengene, inden turen til Grenå fredag formiddag.  Det er nu blevet bekræftet, at fredagens kamp mod OB er blevet flyttet til kl. 1845. Programmet kan ses på 'sæson plan' - og Jimmy er blevet orienteret om, at han kl. 0200 natten til søndag skal op og stille uret en time frem, så drengene bliver vækket i tide til søndagens placeringskamp, som finder sted enten kl. 0930 eller kl. 1045 SOMMERTID. Kampenes varighed er 2x35 minutter.
(22/3-06)

BIF92 varmer op til Århus Elite Stævne
Fredag den 24. marts kl. 11 mødes spillerne i klubhuset for at køre til Jylland - Grenå, hvor Helnan Elite-Cup (AGF's Elitetrænings-stævne) afvikles fredag, lørdag og søndag, hvis vejrforholdene tillader spil på græsbanerne. (Et kig på AGF's hjemmeside i dag har ikke afsløret, at der skulle være ændringer i forhold til det på 'sæsonplanen' anførte). Som det ses er BIF92 i pulje med OB, Aab og Kolding.  Det ligner en vanskelig opgave. Vi har været inde på OB's hjemmeside (se linket under 'fodboldlinks') og set at holdet har haft nogle rigtigt flotte træningsresultater. Kun Esbjerg og OB's Junior-Mesterhold har givet dem problemer. Vi håber i løbet af weekenden at modtage og viderebringe situationsrapporter fra 'det jyske'. Onsdag den 22. marts er der teknisk træning fra kl. 16-18, og efter denne træning afgøres det, om der også skal trænes torsdag.
(21/3-06)

Sejr over BK Skjold

Søndagens træningskamp mod BK Skjold blev fortjent vundet BIF92.  Sejren blev på 3 - 0.
(19/3-06)

Forældre orienteringsmøde

Efter lørdagens træningskamp var der indkaldt til orienteringsmøde for forældrene.

Der blev på mødet talt om forventningerne til spillernes fodboldmæssige og tekniske udvikling.  I forbindelse med den nye struktur-reform i Brøndby har man valgt at højne niveauet for årgang 92 ved onsdagenes tekniske træningspas for de fire førstehold i lilleput og drengeafdelingen.

Der blev talt om klubbens nye tiltag med frivillig eftermiddagstræning under Carsten Dohm, og om de nye tiltag med edb-logbøger til spillerne.

I erkendelse af, at årgang 92 er en sammenbragt spillertrup med mange spillere, som kommer langvejs fra, og derfor vil have problemer med at kunne deltage i den tidlige eftermiddagstræning, er det tanken at Carsten Dohm vil deltage i flere af holdets ordinære træningspas.  Det er også tanken at involvere flere trænere i sommertræningen.

Vintertræningen er nu gået ind i den tredje og afsluttende fase, hvor der vil blive lagt vægt på hurtighedstræning. Trænerstaben udtalte tilfredshed med deres indtryk af holdet, og det er forventningen, at forårsmålsætningen: at tilspille sig en plads i efterårets Elite Øst-række, bliver opfyldt.  Hvis vejret og baneforholdene tillader det, vil forårets græstræning blive påbegyndt fra den 1. april. Træningstiderne vil så blive mandag, onsdag og torsdag fra kl. 16 til kl. 18.

Der er for tiden 19 spillere (mod normalt 16) i truppen, og dette antal vil blive fastholdt et stykke tid endnu.

BIF92 skal fredag den 24. marts til AGF Elite Cup, som forventes afviklet på græsbaner i Grenå Idrætscenter. 16 spillere skal med på turen.

I Påsken skal 15-16 spillere til Italien og spille turnering mod bl.a. hold fra Rusland, Skotland, England, Sverige, Holland og Italien.  Rejsen vil blive foretaget med fly fra Kastrup til Milano. Afrejse onsdag den 12. april og hjemkomst mandag den 17. april.

Forårets sidste tur bliver i Kr. Himmelfarts-ferien, hvor holdet ligesom sidste år skal deltage i Nr. Halnes Elite Cup. Afrejse onsdag den 24. maj og hjemkost søndag den 28. maj.

Forårets sidste turneringskamp skal spilles lørdag den 10. juni og der skal formentlig spilles pokalkamp onsdag den 14. juni.  Derefter afholdes der sommerferie i uge 25 og 26.  Det er muligt at sommertræningen vil blive påbegyndt i løbet af uge 27.

I slutningen af uge 31 – fra torsdag den 3. august til søndag den 6. august skal holdet deltage i Audi-Cup’en på Frederiksberg, og weekenden efter – fra torsdag den 10. august til søndag den 13. august skal holdet forsvare årgang ’91’s guldmedaljer ved Drenge-DM i Haderslev.

- Supplerende oplysninger om forårets ture vil inden for kort tid kunne ses på ’sæsonplanen’.
(11/3-06)

Sejr over B93

Lørdagens træningskamp mod B93 gav BIF92 den ønskede revanche for nederlaget i december. Resultatet i denne weekend blev 4-2 til BIF92.
(11/3-06)

Træningskamp mod B93 og forældre orienteringsmøde lørdag
Lørdag morgen kl. 0845 blæses der op til træningskamp mod B93, hvis vejrguderne er os venligere stemt end sidste weekend, hvor kunstbanen blev lukket på grund af vejrforholdene.  Det er vinter-sæsonens anden kamp mod B93, som i den første - i starten af december - vandt med 1-0. Efter kampen er der kl. 1100 indkaldt til forældre orienteringsmøde i klubhuset.  .
(9/3-06)

Ingen træning mandag.
De 17 trætte drenge, som ved 18-tiden vendte hjem til Vestegnen efter en kanon-god træningslejr i det Nordjydske, kan bruge mandagen til at slappe af i, da holdets træning er blevet aflyst.  Kun et par af spillerne er blevet tilsagt til 'eftersyn' hos fysioterapeuten mandag eftermiddag. Næste træningspas er onsdag kl. 16.
(5/3-06)

Træningslejr-noter!
Jens, som har overværet den første kamp i forbindelse med træningslejren, har oplyst, at Hjørring fortjent vandt kampen, da de lavede færrest fejl !!!!!   Kampen blev spillet på en meget smal grusbane, som man hele dagen havde forsøgt at gøre brugbar til fornuftigt fodboldspil.  Anstrengelserne var dog ikke lykkedes helt, da bolden på grund af sneen ofte 'blev hængende'. Resultatet blev 3 - 0. Jens' umiddelbare kommentar: (han har givet tilladelse til referat) "Fordelen ved at have set denne kamp, er at man kan glæde sig til den næste, for det kan ikke blive ....." .  Kampen i morgen i Aab forventes afviklet fra kl. 1430 på en kunstbane, som man håber at kunne rense for al den sne, som Voldborgs efterfølgere har nedkaldt over det nordjyske.
(3/3-06 - 1950)
Jimmy har netop suppleret med, at rejsekammeraterne, '93'erne' vandt deres træningskamp med 10-1 over Hjørring.
(3/3-06 - 2040)
Hjemmesidens udsendte medarbejder, Jens, er blevet glad igen. I dag overværede han træningskampen mod Aab, som blev afviklet under rigtigt gode forhold på en flot bane. Men det var ikke kun baneforholdene, der fik hans humør til at vende tilbage. Det var en rigtig god fodboldkamp på højt niveau med megen intensitet, hvor der blev spillet flot presspil. Theis lagde ud med at score til 1-0 i det 32. minut. I anden halvleg scorede Aab 2 gange ( i det 55. og 61. minut), inden Alex i det 67. minut udlignede til slutresultatet 2-2. Man of the Match blev: Dennis.  Turens sidste kamp spilles søndag kl. 1045 på Fredensvang-anlægget i Århus. ( Aab-BIF93 blev 2-1).
(4/3-06 - 1630)
En opløftet men lettere ærgerlig udsendt medarbejder, Jens, vendte i eftermiddags næsen hjem mod Sjælland. Opløftet fordi han netop havde set den bedste kamp på turen, og ærgerlig, fordi træningslejren er slut mens holdets spil er i en opadgående kurve.  Dagens kamp var ellers blevet en halv time forsinket på grund af rydningsproblemer. Den halve times ekstra ventetid havde dog ikke været spildt, for det var den bedste kamp på turen mod turens absolut bedste modstander. Træningslejren endte med et 5-6 nederlag til AGF. (kampfakta vil senere blive opdateret under træningskampe). (AGF-BIF93 blev 2-3).
(5/3-06 )

BIF92 i træningslejr.
Drengenes næste kamp-opgaver kommer til at foregå under træningslejren i det nord- og midt-jyske.  Mødetid ved klubhuset er torsdag kl. 1530 og forventet hjemkomst er søndag omkring kl. 1800. Der er planlagt kampe mod Hjørring, Aab og AGF. Vi håber, at vi i løbet af week-enden modtager informationer fra turen, så vi kan viderebringe resultaterne løbende. Vi har forgæves forsøgt at finde opdaterede drenge-hjemmesider fra modstanderholdene, så vi kan desværre ikke henvise til hurtigere nyhedsformidling.
(27/2-06)

Sejr i lørdagens træningskamp.
Træningskampen lørdag morgen (eller som drengene nok vil sige: natten til lørdag) endte med en overbevisende 6-0 sejr over Tårnby.
(27/2-06)

Træningskampen på lørdag.
Jimmy har idag fortalt, at BK Frem har meldt afbud til lørdagens planlagte træningskamp.  Endelig aftale med en anden spændende modstander er endnu ikke helt på plads; men hvis det ikke lykkes, er det planen at spille en intern træningskamp på kunstbanen på det planlagte tidspunkt, lørdag kl. 0845.  Desuden oplyste han, at der på grund af forespørgsler formentlig vil forekomme flytninger af enkelte turneringskampe i løbet af foråret - endnu ikke endelig på plads. Jimmy forelagde også planen for træningslejren i Nr. Halne (kan ses på sæsonplanen) samt, at der vil blive afholdt forældre orienteringsmøde efter træningskampen mod B93 lørdag den 11/3. - Kampen starter kl. 0845.
(22/2-06)

Træningskamp mod Åstrup.
Dagens træningsmodstander var Åstrup IF fra Grenå-egnen. Kampen, blev spillet over 3 halvlege, hvoraf BIF92 vandt den midterste. Alligevel blev det til en samlet 6-5 sejr.
(19/2-06)

Træningsstævnet hos AGF.
AGF har på deres hjemmeside lagt en lille notits om træningsturneringen i marts måned. Indholdet af notitsen kan ses på sæsonplanen. Det tegner til at blive en turnering med rigtigt gode hold, som BIF92 formentlig skal møde flere gange i løbet af dette år. Hvis vi hen ad vejen finder brugbare links til turneringen/Grenå-området, vil de blive lagt ind under 'sæsonplan' eller 'diverse'.
(19/2-06)

Fodbold krøniken 1971.
Selv om DR har sat midlertidigt stop for ’Krøniken’, har herværende hjemmeside –hårdt presset af en enkelt forælder - valgt  at sende endnu et afsnit af vores ’Fodbold-krønike’.  Dette afsnit handler om 1971, hvor:
Årets danmarksmestre blev Vejle Boldklub, som bl.a. havde Flemming Serritslev og Allan Simonsen på holdet. Sølv og bronze gik til Hvidovre og BK Frem. Nedrykkere var Aab og Ab, som blev erstattet af AGF og Næstved. Årets topscorere var Uffe Brage, KB og John Nielsen, B 1901, med hver 19 mål.
Pokalfinalen blev vundet af B 1909 med 1-0 over BK Frem. Målscorer var Bent Outzen. 23.700 tilskuere var på plads i Idrætsparken, hvor Arno Hansen, B 1909 blev kåret som årets Pokalfighter.  På B 1909’s hold deltog en vis Viggo Jensen, som fortsat er involveret i dansk topfodbold.
Årets Fodboldspiller i Danmark blev Birger Petersen, Hvidovre IF.
1971 var det år, hvor DBU endelig fik besluttet at benytte udlandsprofferne  i nogle af landskampene, samtidig var det året, hvor amatørlandsholdet spillede OL-kvalifikation.  Der var store forventninger til den første kamp med udlandsprofferne på holdet. Rudi Strittich hentede Erik Lykke fra Morton, Henning Boel fra Aberdeen, Preben Arentoft fra Newcastle, Kresten Bjerre fra Racing White og Ole Bjørnemose fra Werder Bremen. Kampen blev spillet i Porto, og da dommerens fløjte havde lydt for sidste gang stod der 5-0 på måltavlen!.  Bedre gik det i OL-kvalen, hvor Schweiz samlet blev slået med 1-2 og 4-0. Årets sidste kamp var hjemme mod Rumænien, og den blev vundet med 2-1 på et rumænsk selvmål og et mål af Birger Petersen, Hvidovre. Nu ventede der en lang vinter (med meterhøje snedriver) inden holdet skulle spille den sidste og afgørende OL-kval kamp i Rumænien den 21. maj 1972.
I Europa-cuppen for Mesterhold vandt Ajax på Wembley 2-0 over Panathinaikos. Det danske islæt i denne turnering sluttede efter første runde, da  1903 samlet tabte 3-4 til Slovan Bratislava.
 I Europa-cuppen for Pokalvinderen mødtes Chelsea og Real Madrid i Piræus. Den første kamp endte 1-1 efter forlænget spilletid, så de måtte ud i en ny kamp 2 dage efter på samme stadion. Denne kamp vandt Chelsea med 2-1. I denne turnering blev Aab slået ud i første runde af Gornik Zabrze, der gik videre med en samlet målscore på 8-1.
I Messeby-turneringen mødtes Juventus og Leeds. Første kamp i Italien endte 2-2 og returkampen sluttede 1-1, hvorefter Leeds – på reglen om flest udebanemål – kunne løfte pokalen for sidste gang i Messeby-turneringens historie. Året efter blev turneringen omdøbt til UEFA-cuppen.   B 1901 blev i første runde slået ud af Hertha Berlin med samlet 8-3. AB gik videre til anden runde efter samlet 10-2 over Sliema Wanderes; men blev slået ud i anden runde af Anderlecht med samlet 7-1.
Kåret til Årets Spiller i Europa blev: Johan Cruyff, Ajax.
Brøndby IF var efterhånden blevet 7 år gammel, og i 1971 valgte man borgmester Kjeld Rasmussen som formand i klubben.  Året forinden havde man ansat træner John Sinding til at bringe holdet videre frem i den danske fodboldverden. I 1971 rykkede holdet fra Sjællandsserien op i Danmarksserien, efter en meget spændende afslutning. Herunder bringes et citat fra www.brondby.com ’s historiesider: *Efteråret blev virkeligt godt for holdet. Der blev spillet kontrafodbold efter alle kunstens regler. Med frontløbere som Erik Molsing og Johnny Vesterberg, havde holdet to store kontraeksperter. Bag de to lå Preben Lagerbon som en slags offensiv midtbanespiller. Resten af holdet koncentrerede sig faktisk kun om at forsvare* - - ikke just den slags fodbold som Brøndby står for i dag.
 Turneringsafslutningen blev en gyser. Brøndby skulle på hjemmebane møde topholdet Toksværd.. Blot 2 minutter før tid fik Toksværd annulleret et mål, hvorefter Brøndby kunne trække sig ud af kampen med en 2-1 sejr, som lige præcis var nok til at bringe holdene lige i toppen med 32 points.
Toksværds målscore var klart bedst; men dengang var det reglen om de to klubbers indbyrdes kampe, der var afgørende for placeringen, så Brøndbys goddag til Danmarksturneringen var en kendsgerning.
(18/2-06)

BIF92 ses nu på tilmeldingslisten til AUDI-cup.
Frederiksbergklubben KB's traditionsrige AUDI-CUP har nu indført BIF92 på deltagerlisten, som i år tilsyneladende er blevet udvidet. Normalt er der 16 hold med i turneringen; men idag har man offentliggjort 18 tilmeldte hold. AUDI-CUP'en har gennem de seneste år været den sidste afpudsningsturnering for en stor del af deltagerne til Drenge-DM, som i år afholdes ugen efter AUDI-CUP'en.
(pr. 14/2-06 ses følgende 18 hold tilmeldt: Kjøbenhavns Boldklub, Silkeborg IF, FC Midtjylland, Randers Freja, BK Skjold, Slagelse B&I, Kolding Boldklub, Aab, OB, B 1913, B 93,  Brøndby IF, B 1921, Brommapojkarna IF, Djurgårdens IF, Landskrona BOIS, FC Honka og Qatars U-14)  
(14/2-06)

Ændret træningstid på torsdag.
Torsdag den 16. februar er træningen flyttet til kl. 16 .
(13/2-06)

Fodbold krøniken 1970.
I aften sender DR sæsonens sidste afsnit af ’Krøniken’. Så vidt vides handler den om 1969. Da herværende hjemmeside, fortsat arbejder på at være et skridt foran, bringer vi her ’Fodboldkrøniken’ for 1970:
B 1903 vandt for andet år i træk DM. Dette år foran AB og Hvidovre. Nedrykkere var B 1913 og Horsens, som blev erstattet i den bedste række af B 1909 og Køge.  Årets Topscorer var Ole Forsing, B 1903.
Pokalfinalen stod mellem Aab og Lyngby. 18.200 tilskuere så Børge Bach score begge Aab’s mål i 2-1 sejren. Pokalfighter blev Carsten Aagaard, Lyngby.
Årets spiller i Danmark blev Jan Larsen, AB.
Landholdet havde fået ny træner: Rudi Stritich, og nu var det ikke længere det danske landshold, der scorede 5 mål i en landskamp. Årets landskampstatistik blev på 9 kampe, 2 uafgjorte og 7 nederlag – det største var 0-5 til Polen. Årets målscore blev på 2-14. Blandt årets debutanter på landsholdes sås Per Røntved, Ole Forsing, Benny Nielsen og Morten Olsen.
1970 bød på WM i fodbold afholdt i Mexico. Finalen stod mellem Brasilien og Italien. Brasilien vandt 4-1 på mål af Pele, Gerson, Jairzinho og Carlos Alberto.  Vesttyskland blev nr. 3 ved at besejre Uruguay med 1-0. Det var i denne turnering, hvor Frantz Beckenbauer i semifinalen mod Italien spillede med armen i slynge i den forlængede spilletid.
Mesterholdsturneringen: Feyenoord – Celtic 2-1 efter forlænget spilletid.
Pokalvinderturneringen: Manchester City – Gornik Zabrze  2-1
og i EUFA-cup’en (Messeby-turneringen), som blev afviklet over 2 kampe, vandt Arsenal over Anderlecht i kraft af resultaterne: 1-3 ude og 3-0 hjemme.
Kåret til Årets Spiller i Europa blev Gerd Müller, Bayern München.

(12/2-06)

Uafgjort 3-3 på Frederiksberg.
Aftenens træningskamp på Frederiksberg mod KB endte uafgjort 3-3.
Træningspasset lørdag er blevet aflyst. De næste 2 træningspas er mandag og onsdag, hvor spillerne selv skal medbringe træningstøj.
(10/2-06)

Forkamp til fredagens træningskamp.
I aften kl. 2035 igangsættes på Brøndby Stadion forkampen til U-14 kampen i morgen.
Hovedkampen spilles fredag den 10. februar 2006 kl. 1830 på Frederiksberg mod KB.  Mødetid i klubhuset på Vestegnen er kl. 1659.  Lørdag kl. 1345 skal drengene igen møde i klubhuset for at kompensere for denne uges manglende træning. Om det bliver til et træningspas eller en træningskamp er endnu ikke helt fastlagt..
(9/2-06)

Træningen aflyst resten af uge 6.
På grund af udefra kommende omstændigheder er det alligevel ikke muligt at træne i 'kostalden' onsdag aften, hvorfor trænerne har set sig nødsaget til at aflyse træningspasset. 
Spillerne vil blive tilringet og orienteret om weekendens kamp.
(7/2-06)

Ændrede træningstider i uge 6.
Da kunstbanen er optaget onsdag eftermiddag, aflyses den tekniske træning og træningen flyttes denne dag til 'kostalden' fra kl. 18-19½.
Torsdag er der som bekendt kamp på stadion, hvorfor det ikke vil være muligt at benytte kunstbanen. Derfor er træningen aflyst torsdag.
Fredag kl. 1830 skal der spilles kamp på Frederiksberg.
(6/2-06)

Fodbold krøniken 1969.
Da en del af  BIF92’s spillere og forældre på grund af dagens succesfulde og langvarige SM-stævne i Helsinge ikke nåede hjem til ’Krøniken’ i TV, vil hjemmesiden her give dem lidt kompensation ved at bringe lidt ’fodbold-krønike’ – selv om vi så går et år foran DR’s Krønike:
1969 var året, hvor den nyoprykkede Gentofteklub B 1903 vandt DM foran KB og Aab. B 1909 og Esbjerg rykkede ned og blev erstattet af Randers Freja og Brønshøj.
13 år senere - i det år, hvor vores drenge blev født – skabte 1969s guld og sølvvindere, de to forstadsklubber, 1903 fra Gentofte og KB fra Frederiksberg, overbygningen FCK, som man ynder at kalde ’Byens Hold’ (hvilken by?). Én af foregangsmændene for denne fusion var ’Verdens dyreste fodboldspiller i 1967’ Harald Nielsen, som blev bestyrelsesformand i FCK.
 ** Da ’fodboldkrøniken’ startede efter en tilfældig episode i Slagelse samtidig med, at DR’s Krønike var nået til året 1967, og derfor ikke har beskæftiget sig med årene forud, bringer vi her et lille :

’special spot’/ CV
over én af Danmarks allerstørste fodboldspillere:
’Guld Harald’:
 I en alder af 17½ år debuterede han på Frederikshavns hold i næstbedste række (2. divison). Harald Nielsen blev topscorer og Frederikshavn rykkede op i bedste række. En måned og 13 dage inden han fyldte 18 år debuterede han på det danske fodboldlandshold (på det tidspunkt den yngste danske landsholdspiller nogen sinde) den 13. september 1959 i Oslo, hvor han scorede 1 mål.  I 1960 spillede Harald Nielsen for Frederikshavn i den bedste række, hvor holdet blev nr. 5. Harald Nielsen blev årets topscorer med 19 mål.  Samme år deltog han ved OL i Rom, hvor det danske landshold vandt sølvmedaljer. Harald Nielsen blev OL-turneringens topscorer og han blev også i 1960 valgt til Årets Spiller i Danmark. *Guld Harald* skiftede i 1961 fra Frederikshavn til Bologna for omkring 200.000 danske kroner, og blev i sæsonerne 62/63 og 63/64 topscorer i den italienske liga med hhv. 19 og 21 mål. I 1964 blev han Italiensk Mester med Bologna. I 1967 skiftede han til Inter. Senere spillede han for Napoli og Sampdoria inden han i 1970 sluttede sin fantastiske aktive fodboldkarriere. På grund af DBU’s regler på daværende tidspunkt blev han udelukket fra det danske landshold, da han blev professionel i en alder af 18 år. Han scorede 15 mål i de14 landskampe han nåede at spille inden han blev udelukket. Først i 1971 - året efter Harald Nielsens farvel til aktivt fodboldspil- åbnede DBU op for professionelle fodboldspillere på landsholdet. Efter sit aktive fodbold-stop lagde Harald Nielsen rigtigt mange kræfter i at få DBU til at indføre professionel fodbold i Danmark. Også denne kamp var succesfuld, da DBU i 1978 overgav sig, efter at Harald Nielsen og Helge Sander havde arbejdet seriøst med at starte en alternativ turnering uden om DBU. Harald Nielsen sidder fortsat i FCK’s bestyrelse **

Årets topscorer var Steen Rømer Larsen, B 1903, og valgt til Årets Spiller blev Allan Michaelsen, B 1903.
KB vandt årets pokalfinale med 3-0 over BK Frem. 18.500 tilskuere så Flemming Pedersen blive kåret som Pokalfighter.
Også dette år blev der scoret mange landskampmål. Blandt resultaterne ses følgende sejre: 5-1 over Bermuda på udebane, 6-0 over Bermuda på hjemmebane og 5-2 hjemme over Finland. Også dette år var Henry From (Tyggegummifirmaet Dandys reklamemand under OL i Rom i 1960) landstræner sammen med John Hansen.
Den Europæiske Mesterholdsturnering blev vundet af AC Milan med 4-1 over Ajax. Pokalvindertitlen gik til Slovan Bratislava efter en 3-2 sejr over FC Barcelona, og i EUFA-cup’en (Messeby-turneringen), som blev afviklet over 2 kampe, vandt Newcastle over Upjest Dozsa. Newcastle vandt 2-0 hjemme og 3-2 ude. I begge kampe deltog danske Preben Arentoft, som i udekampen udlignede til 2-2.
Kåret til Årets Spiller i Europa blev: Gianni Rivera, AC Milan.
(5/2-06)

Guld til Brøndby ved inde-SM.
Det ene af Brøndbys to indendørshold vandt søndag Sjællands-Mesterskabet i Inde-fodbold efter en finalesejr på 5-2 over Ledøje-Smørum. Det andet Brøndby-hold endte på en delt 5.plads i B-finale runden.
(5/2-06)

To Brøndby-hold fra årgang '92 til inde-SM på søndag.
Søndag den 5. februar kl. 17 - 20 har Brøndbys ældste drenge 2 hold med til SM-finalestævnerne.
Det ene hold skal spille om SM i A-finalen i Helsinge-hallerne.  Modstanderne er AB-2, Allerød-1, Herfølge-2, Himmelev-Veddelev-1, Herfølge-3, Himmelev-Veddelev-2 og Ledøje-Smørum. Brøndby er i gruppespil med de tre sidstnævnte, og første kamp fløjtes igang kl. 1720.
Det andet hold skal spille B-finale i Jyllinge-hallerne. Modstanderne er Albertslund, Farum-2, Køge-2, RB 1906, Farum-1, Hørsholm-Usserød og Køge-1. Brøndby er i gruppespil med de tre sidstnævnte, og første kamp fløjtes igang kl. 1700.  
(1/2-06)

Fodbold krøniken 1968
Selv om TV har valgt at droppe Krøniken i denne week-end til fordel for håndbold, har denne hjemmeside valgt at sende næste afsnit af vores fodboldkrønike.
1968 var året, hvor Frederiksbergklubben KB vandt DM-guld foran Esbjerg og BK Frem. OB og AGF rykkede ned mens B 1903 og B 1901 rykkede op i bedste række. Årets topscorer blev Niels Chr. Holmstrøm med 23 mål, og Årets Spiller blev Henning Munk Jensen, Aab.
I Pokalturneringen vandt Randers Freja, der fortsat spillede i næstbedste række, for andet år i træk. Dette års finale blev vundet med 3-1 over Vejle i overværelse af 15.200 tilskuere i Idrætsparken. Pokalfighter blev Per Gårdsøe, Randers Freja.
Også i 1968 scorede landsholdet 5 mål mod Norge. Kampen i Idrætsparken endte 5-1 på bl.a. hattrick af Tommy Troelsen.  I startopstillingen var der 4 AB-spillere og 3 Vejle-spillere. De sidste fire var fra B 1913, B 1903, Aab og Esbjerg!.
På den internationale fodboldscene vandt Manchester United under ledelse af Sir Matt Busby Mesterholdsturneringen med 4-1 over Benfica (efter 1-1 i den ordinære kamp) på mål af Bobby Charlton 2, George Best og Brian Kidd.  I Pokalvinderturneringen vandt AC Milan 2-0 over Hamburger SV på 2 mål af svenskeren Kurt Hamrin, og i EUFA-cup’en (Messeby-turneringen), som blev afviklet over 2 kampe, vandt Leeds over Ferencvaros i kraft af resultaterne: 1-0 hjemme og 0-0 ude.
Kåret til Årets Spiller i Europa 1968 blev George Best, Manchester United.
Årets EM blev vundet af Italien i kraft af 1-1 og 2-0 (i den nye omkamp) over Jugoslavien.
4 år gamle Brøndbyernes IF spillede sin første sæson i Sjællandsserien.

(29/1-06)

Nyheder fra Polen
Jens Peter fra den officielle 92-hjemmeside har udsendte medarbejdere i Polen, så kig forbi den hjemmeside - følg linket i overskriften.
(27/1-06)
Vi har netop modtaget en SMS med teksten: 92-1 nr. 6; 92-2 nr. 9 og 93-1 nr. 11. !!
(29/1-06)

Forårets turneringsplan er klar
SBU har idag offentliggjort forårets turneringsplan. Den kan ses via 'bif-links' / sæsonplanen. Der er enkelte dato-ændringer i forhold til SBU's  oprindelige datoplan.  Der er 3 hverdagskampe og 7 lørdagskampe. 
(23/1-06)

Fodbold krøniken 1967
Da hjemmesideredaktionen lørdag den 21. januar 2006 oplevede at en del af forældrene, som havde kørt sønnerne til træningskampen i Slagelse, ikke kunne løsrive sig  cafeteriaets TV, hvor der blev vist royal barnedåb, samtidigt med at drengene spillede fodbold, synes vi, at det må være på tide, at også denne hjemmeside deltager i tidens trend, med at opfriske minder fra vores historie. (Vi nævner selvfølgelig ikke navne; men vi synes dog, at vi bør bemærke, at den eneste medrejsende mor, Janne, fravalgte farvefjernsynet og opholdt sig på sidelinien under hele kampen).
På TV har vi netop set  Krøniken og 'Kongekrøniken'; men ingen 'fodboldkrønike'. Sidste afsnit havde sit udspring i år 1967.
1967 var året, hvor Brøndbyernes IF rykkede op i Sjællandsserien. Det var året, hvor AB vandt deres niende - og indtil videre sidste - Danmarksmesterskab i fodbold foran BK Frem og Horsens.  B 1903 og Køge rykkede ned. Randers Freja - som også dengang lå i næstbedste række - vandt Pokalturneringen med en finalesejr på 1-0 Aab i Idrætsparken med 13.700 tilskuere. 'Pokal-fighter' blev Jørgen Rasmussen, Randers Freja.
I Italien skiftede Harald Nielsen fra Bologna til Inter og blev i den forbindelse 'Verdens dyreste fodboldspiller' på det tidspunkt. Overgangssummen var 2½ millioner danske kroner.  Harald Nielsen blev i sæsonerne 62/63 og  63/64 topscorer i den italienske liga med hhv. 19 og 21 mål.
Årets fodboldspiller i Danmark blev Johnny Hansen fra Vejle BK.
Det var året, hvor Erik Dyreborg, Næstved, scorede alle 5 mål i landskampen i Norge, og hvor Danmark vandt 14-2 over Island på bl.a. 3 mål af Finn Laudrup, Vanløse.
Champions League vindere blev Celtic efter en 2-1 sejr over Inter.
Med hensyn til U-14 fodbold findes der ikke mange optegnelser fra den tid; men 20 år senere - i 1987 - vandt Brøndby IF klubbens første U-14 Danmarksmesterskab. Denne turnering blev startet i  1980, og i efteråret 2005 blev Brøndby IF med sin syvende U-14 DM-titel Danmarksmester i U-14-Danmarksmesterskaber. Denne nye titel betyder, at BIF92 i år skal forsøge at forsvare titlen ved årets DM i Haderslev i weekenden den 10. - 13. august 2006.  
(22/1-06)

Storsejr til BIF92
Årets første træningskamp mod modstandere fra egen årgang, endte med en stor-sejr til BIF92, som viste, at sæsonens første 'stress-kampe' mod ældre modstandere har givet en rigtig god ballast.  Kampen blev spillet i Slagelse, som på dagens landkort, heldigvis var placeret ca. 10 kilometer syd-vest for 'sne-grænsen. Resultatet blev 2-12.  
(21/1-06)

Links til U-14 holds hjemmesider
Da BIF92 i år vil komme til at møde flere ikke sjællandske modstandere end tidligere - blandt andet ved træningsstævnet i Århus, AUDI-cup og DM i Haderslev, forsøger vi at finde hjemmesider til de andre klubbers U-14 hold. Links til de sjællandske U-14 hold i række 1 findes allerede under 'BIF-links'.  De nye links til de -ikke sjællandske- U-14 holds hjemmesider er lagt ind under 'Fodboldlinks. Da det tilsyneladende er rimeligt få klubber, som linker til en informativ hjemmeside for deres U-14 hold, vil det nok tage nogen tid, før rubrikkerne er udfyldt.  Hvis der blandt læserne er nogen, der har brugbare links, tager vi med glæde imod dem. 
(19/1-06)

Mod nye horisonter -modstandertyper!
Efter de sidste to måneders vinter-opstartstræning og modstanderhold med 'lidt mere hår på brystet', går BIF92 nu tilsyneladende ind i vintertræningens anden fase, hvor modstanderne i den kommende periode  har samme årstal skrevet på dåbsattesten. Første kamp i 'den nye serie' spilles lørdag den 21. januar kl. 1130 i Slagelse. Herefter følger kampe mod en endnu ukendt modstander, KB, Åstrup og form. BK Frem, inden BIF92 tager på træningslejr i Nr. Halne som starten på den sidste 'afpudsningsfase' inden turneringsstarten den 8. april. (forårets turneringsplan forventes offentliggjort på mandag).         
(17/1-06)

Uafgjort mod Skovlundes '91-hold.
Søndagens træningskamp i den gennemkolde træningshal i Ballerup mellem BIF92 og Skovlundes årgang 91 endte uafgjort 5-5, så man må sige, at spillerne gjorde deres til at de mange tilskuere kunne holde varmen.         
(15/1-06 )

Overdækket udendørskamp
Søndag kl. 14 (mødetid kl. 1245 i Brøndby) spiller BIF92 træningskamp mod Skovlundes årgang '91 i Top-Danmark Hallen i Ballerup.   
(14/1-06 )

'3 kampe og i bad'
Efter sidste weekends A-mellemrunder i SM turneringen, hvor det blev til en finaleplads efter overlegent spil af Andreas, Banche, Dennis, Kevin, Meck og Peter  var det denne lørdag 'de fra Tyskland hjemvendte og ikke låste spillere', som skulle i kamp i B-mellemrunden. Desværre mødte Humlebæk ikke op, så BIF92 skulle spille 3 kampe i rad - med kun omkring 5 minutters pause mellem kampene. Resultaterne blev: 3-1 over Virum-Sorgenfri; 6-1 over Måløv og 4-2 over Skovlunde; så Jørns drenge: Jakob, Theis, O.G., Adem og Skov kunne efter et knap tre kvarter langt stævne med kun 3 kampe tage sig et velfortjent bad i bevidstheden om, at Brøndby nu også er sikret en plads i B-finalen, som spilles den 5. februar i Jyllinge. Tysklandsturens erfaringer med 'lidt mere intensitet' gav flere 'undertalssituationer', som dog alle blev vundet - på nær én, hvor spillertallet var 2 mod 4.         
(14/1-06)

Vinterens træningskampe,
er nu blevet indsat på Sæsonplanen.  Generel information vedrørende træningskampene er, at mødetid ved hjemmekampe er 5 kvarter før kampstart. Mødetid ved udekampe oplyses fra kamp til kamp.  Det skal bemærkes, at der kan komme ændringer i planen.        
(11/1-06)

SM-indendørs.
Indendørsholdet, som i lørdag kvalificerede sig til SM finalestævnet  i Helsinge søndag den 5. februar skal bandt andre møde: Allerød, AB2, Himmelev og Herfølge 3, der ligeledes i week-enden vandt deres puljer.  Den sidste pulje blev ikke færdigspillet på farlige lamper i Præstø-hallen. Denne pulje spilles senere. Vinderen af denne pulje skal også med til SM. Derudover skal de 2 bedste 2'ere med til finalen. Med 5 af de 6 runder færdigspillet, ser det ud til at Ledøje med 9 points og en målscore på +24 mål er deltager. Himmelev har fortsat mulighed for at få 2 hold med, da Himmelev2 pt. er anden bedste 2'er med 9 points og en målscore på +9. De sidste 2 deltagere til 8 hold store finalestævne findes søndag den 29. januar i Strøby Hallen.          
(10/1-06 )

On the road again !
Hårdt presset har hjemmesidens udsendte afsendt en mindre rapport om dagens oplevelser. Han mener, at resultaterne blev 8-0, 12-0 og 3-1. Modstanderne var et ukendt tysk hold, vores venner fra flere turneringer gennem det sidste par år : Rushden & Diamonds samt Darmstadt. De første 2 kampe blev spillet med 2 halvlege á 15 minutter; mens den sidste kamp varede én halvleg på 30 minutter. (vi tør ikke spørge yderligere omkring resultaterne - det kunne jo være, at vi så ville få nogle helt anderledes resultater, måske endda et nederlag i én af kampene!!). Sidst på eftermiddagen overværede spillerne, at rejsekammeraterne fra U 19-holdet blev nr. 2 i deres turnering efter 1 FC Kaiserslautern, som holdet i den indledende runde havde besejret med 4-1. Finalekampen endte 5-5, hvorefter Brøndby tabte på straffespark.  BIF92 spillerne har ikke flere vingummi-bamser tilbage, da de i bedste 'FCN-stil' har benyttet de ledige stunder til at spille slik-poker med vingummibamser som jetoner. Spillerne er nu i bussen på vej hjem. De skal på vejen have et stop, hvor de skal spise aftensmad.  De har kørt i ca. en times tid, så umiddelbart ligner ankomsttidspunktet i Brøndby et sted mellem kl. 05 og 07 mandag morgen.       
(8/1-06 kl. 1930)

SÅDAN !!
Johnny har netop meddelt, at hans kilde i 'det sydtyske' har været på linien og fortalt, at BIF92 i dag har spillet ikke færre end 3 udendørskampe. Der er intet om navnene på modstanderne, men som man siger i de kredse: 'vi slog dem bare'. Resultaterne blev 3 sejre på henholdsvis 7-0, 13-1 og 3-1.        
(8/1-06 kl. 1730)

Meget nyt er også godt nyt !!
Sidste Nyt - kl. 2040

Efter opdateringen kl. 2000 er der kommet gang i telefonen.  Status på dagens kampe er nu:
Indehold 2:
Holdet var til A-mellemrunde i SM-indendørsturneringen i Hagested.  Holdet, der bestod af : Lenander, Mads, Christian, Alsted, Ulrich og "O", under ledelse af Jørn, spillede et rigtigt flot stævne.  Resultaterne blev et 1-5 nederlag til Himmelev-Veddelev, en 5-4 sejr over Næstved, en 6-1 sejr over Tune og en 1-1 kamp mod Herfølge.  Holdet sluttede på en flot 3.plads. (meddelt af Jens Peter fra 92-2's hjemmeside - se stævnereferat og de flotte fotos på holdets hjemmeside - link via 'bif-links').
Indehold 1:
Holdet var til A-mellemrunde i SM-indendørsturneringen i Jyllinge.  Holdet, der bestod af : Dennis, Andreas, Peter, Banche, Meck og Kevin. under ledelse af Jan og Claus, spillede også et rigtigt  flot stævne. Resultaterne blev en 5-1 sejr over AB, en 7-2 sejr over Allerød,  en 7-0 sejr over Hillerød, og en '3-0 sejr' over Svogerslev, som ikke mødte op. Holdet sluttede på en suveræn førsteplads, og sikrede sig dermed en plads i SM-finalen.
'Turistholdet i Sydtyskland'
Også her har BIF92 gjort en rigtig flot indsat i dag. Holdet har opnået følgende resultater: en 6-1 sejr over TSV Motor Erfurt, en 6-1 sejr over VfR Grünstadt, uafgjort 2-2 mod 1. FC Saarbrücken.  Herefter mødte holdet 1 FC Kaiserslautern i semifinalen, som endte med et 2-3 nederlag.  Kampen om tredje-pladsen blev vundet med 3-1 (modstanderholdets navn nåede ikke lige med i referatet!): Så det blev til en flot 3. plads i det sydtyske.
(7/1-06 kl. 2040)

Intet nyt er godt nyt !!
Hjemmesidens udsendte medarbejdere i Tyskland, hygger sig åbenbart fortrinligt. Der er ikke den store kontakt til redaktionen hjemme. Fredag aften lød meldingen på, at det havde været en god bustur med hygge og gode måltider. Med hensyn til det sidste havde oplevelsen ikke været lige så stor efter ankomsten til det sydlige Tyskland. Desværre er det ikke lykkedes at udfinde resultater på stævne-hjemmesiden, så indtil videre lever vi i lykkelig uvidenhed. Redaktionen, som på grund af andet arbejde ikke har haft mulighed for at følge de to indendørshold i dagens SM-mellemrunder, har heller ikke hørt nyt fra disse stævner - SBU har heller ikke opdateret resultaterne endnu. Så vi håber, at det gamle mundheld: 'Intet nyt er godt nyt' også gælder i denne week-end. Ihvertfald håber vi at alle lørdagens aktive spillere og ledere har haft en god dag.       
(7/1-06 kl. 2000)

Link til turneringen i Frankenthal
Allan har været ude at surfe, og det er han rigtig god til, for han har fundet linket til Frankenthal-turneringens stævne-hjemmeside, hvilket hidtil ikke er lykkedes for os andre. Klik på linket i overskriften og se modstandere og spilleplan. 
BIF92 er i pulje med TSV Motor Erfurt, 1. FC Saabrücken og Vfr Grünstadt. Den anden pulje består af : 1. FC Kaiserslautern, Ludwigshafener SC, Rushden & Diamonds samt SV Darmstadt 98.   
Det fremgår ikke klart af hjemmesiden, om resultaterne bliver løbende opdateret. Hvis ikke håber herværende hjemmeside at blive ringet op af en 'livline', så vi kan viderebringe turneringsforløbet.
(5/1-06)

BIF92 spredes for alle vinde,
i den kommende weekend. Lørdag spiller indehold 1 SM-mellemrunde i Jyllinge-hallerne, indehold 2 spiller SM-mellemrunde i Hagested-hallen, og resten af spillerne tager til indendørsstævne i Frankenthal.  Indestævnet i Tyskland følges søndag op af en udendørs træningskamp. Først onsdag den 11. januar 2006 samles spillerne igen på træningsbanen.
(4/1-06)

Indefodbold.
Jimmy, som redaktøren i dag mødte i et byggemarked på midtsjælland, har oplyst, at RB06 ikke har kunnet finde plads til BIF92 i deres Sirius-Cup.  I stedet ser det i øjeblikket ud til, at BIF92 stiller med ét hold i Fårevejle og ét hold i Virum den 29. december. Hvis/når redaktionen får yderligere informationer om julens indefodbold, vil disse hurtigst muligt blive indsat på herværende side.
(23/12-05)

Ingen opbakning.
BIF92's to hold i indeturneringens A-mellemrunde må undvære den indbyrdes opbakning, da holdene skal spille samtidigt i  henholdsvis Jyllinge-hallerne og Hagested-hallen lørdag den 7/1-06 mellem kl. 1140 og 1340.
Konditionerne for A-mellemrunden: Der er 6 puljer á 5 hold. De 6 puljevindere samt de 2 bedste 2'ere går videre til finalerunden. Resten - de går bare hjem.
(20/12-05)

Visionsoplægget til fornyelse af dansk børne og ungdomsfodbold.
Kos har fremsendt link til det visionsoplæg, som Keld Bordinggård og Kasper Hjulmand har udfærdiget.
http://www.dbu.dk/data/dbu/filedb/2054.pdf
Yderligere informationer om DBU's fremtidsplaner kan ses på følgende link:
http://www.dbu.dk/page.aspx?id=3766
(19/12-05)

Sirius-Cup i Roskilde den 30/12.
Da Roskilde Boldklub fortsat ikke har offentliggjort stævneprogram for årgang '92 i Sirius-Cup, vil de deltagende spillere blive tilringet, når programmet foreligger.
Programmet forventes lagt på nettet inden for det næste par dage - se linket til Sirius-cup på 'sæsonplanen'

(17/12-05)

Træningskamp mod U16-2 ('90-1).
BIF92 har i dag spillet træningskamp mod Junior2.
(17/12-05)

Sidste nyt om Dennis' skade.
Gitte har i dag meddelt, at dagens nye undersøgelse viste, at Dennis ikke har brækket benet; men derimod fået en meget kraftig forstuvning.
(13/12-05)

Dennis i gips.
Dennis blev mandag aften skadet under træningen, så han måtte en tur forbi hospitalet på vej hjem.  Hjemmesiden har efter hospitalsbesøget modtaget følgende SMS fra Gitte:
*Dennis har fået gips på. Han skal have tjekket det i morgen på børnehospitalet. Vi skal komme igen i morgen tidligt. De er ikke helt sikre på, hvad der er sket. Knuz Gitte*
Dennis, vi føler alle med dig og ønsker dig god bedring, ligesom vi håber, at morgendagens 'dom' er den 'mildest mulige'

(12/12-05)

Tidlig Juleferie for Bif92
Torsdagstræningen er blevet aflyst i denne uge, så sidste træningsaften inden jul bliver onsdag den 14. december, hvor der afsluttes med æbleskiver.
(12/12-05)

Indefodbold: Endnu en A-mellemrunde plads til Brøndby
 Hold 1 blev i dagens indledende indendørsrunde i SM-truneringen suverænt nr. 1 med maksimum points efter de fire kampe.  Holdet sluttede 5-6 points foran nr. 2 (mørbradbøffens kalden kunne høres helt ude i Hagesteds mildest talt meget kedelige træningshal, så Deres udsendte nåede ikke at se puljens sidste kamp mellem Holbæk og Tune).

(10/12-05)

Puljeinddeling til forårets turnering på plads.
 BIF92 slap for de lange køreture til forårets turneringskampe. Se puljeinddelingerne på BIF-links..

(10/12-05)

Indefodbold
 Hold 2 blev i dagens indledende indendørsrunde i SM-truneringen nr. 3 efter Himmelev og Albertslund, og sikrede dermed Brøndby IF den første plads i A-mellemrunden, som afvikles lørdag den 7. januar 2006 samtidig med at BIF92 er til stævne i Frankenthal i Tyskland. Hold 1 spiller lørdag den 10. december i Hagested - mødetid kl. 1630 i Hagested..

(3/12-05)

Træningskamp BIF92 - B93.
Vinterens anden træningskamp endte med et 0-1 nederlag til B93..

(3/12-05)

Indefodbold konditioner.
Indendørs turneringen, som starter lørdag den 3. december for hold 2's vedkommende har følgende konditioner:
Der er 9 indledende puljer á 5 hold. Nr. 1, 2 og 3 i de indledende puljer går sammen med de 3 bedste 4'ere (i alt 30 hold) videre til A-mellemrunden, som spilles lørdag den 7. januar 2006. De øvrige hold går videre til B-mellemrunden.

(2/12-05)

Forårets puljer.
SBU vil senest på fredag den 9. december 2005 offentliggøre puljeinddelingen til forårets turnering. Selve turneringsprogrammet offentliggøres mandag den 23. januar 2006.

(2/12-05)

Kos (hjemmesidens ekspert ud i polske hjemmesider) har været i retten!!
Årsagen kendes ikke; men han oplevede nogle 'alternative ordvekslinger', som han har videregivet til hjemmesiden. Læs om hans oplevelser på linket diverse.
(01/12-05)

Lørdagens mødetider:
Mødetid til træningskampen mod B93 er kl. 0730 i klubhuset. Kampstart er (form.) 0845.
Mødetid for indendørs hold 2, er kl. 1215 i klubhuset. Kampstart i Måløv-hallerne er kl. 1340.
(1/12-05)

Søndagens træningskamp flyttet til lørdag.
Træningskampen mod B93, som var planlagt til søndag (4/12) morgen, er blevet flyttet til lørdag morgen, så der er nogle af drengene, som får en travl lørdag med dobbeltprogram - men til gengæld kan alle sove længe søndag. 
Lørdagens andet program kan ses under linket indendørskampe.

(30/11-05)

Torsdag spilles der intern træningskamp
Til træningen torsdag den 1. december spilles der en intern træningskamp
(30/11-05)

Onsdagstræningen flyttet til kl. 16.
Træningen onsdag den 30/11-05 er blevet flyttet frem til kl. 1600 - angiveligt på grund af et mindre arrangement på Stadion lidt senere på aftenen.
Kos fra 94-1 har forsynet os med flere links Polen - på et forståeligt sprog.  Disse links er sat ind på Sæsonplanen.

(28/11-05)

Polenstur i Januar
Bif92 har fået føjet endnu en udlandstur på forårsprogrammet. Turen går til et indendørsstævne i Polen i den sidste week-end i Januar. Nærmere oplysninger vil blive opdateret på sæsonplanen, når de modtages.

(21/11-05)

Årets afslutningsfest
Bif92 holdt søndag den 20/11-05 afslutningsfest sammen med 91-1. Der er direkte link til referat/foto-siden via overskriften samt via arkiv-linket 'Arkiv (efteraar 2005).
(21/11-05)

Onsdagstræning på Stadion.
Træningen på onsdag den16. november er blevet henlagt til Brøndby Stadion, hvor trænerteamet vil koncentrere sig om at undervise i taktiske færdigheder. Til formålet har Krølle, Ib og Jimmy indkaldt en række lidt ældre danske og russiske fodboldspillere, som skal spille en fodboldkamp ud fra deres forudsætninger. Kampens taktiske udførelse vil blive kritisk gennemgået. Måske vil der være noget, som BIF92 kan bruge til deres næste træningskamp. Mødetid onsdag er kl. 1830 i klubhuset - husk varmt tøj.
(14/11-05)

Mads brækkede benet.
Vintersæsonen for BIF92 startede meget tragisk.  Mads brækkede sit ene ben i en tackling, hvor både han og modstanderen kom lidt skævt ind på bolden. Det var et hændeligt uheld; men utroligt synd for Mads, der nu skal have gips på benet i 4-6 uger. Første halvdel af vintersæsonen er således slut for Mads, der i de 25 minutter, han nåede at spille i dag, fik  vist at hans høje niveau fra efteråret var i behold efter de to ugers fodboldpause. 
Mads, vi føler alle med dig og ønsker dig god bedring, ligesom vi håber, at du beholder dit gode humør i de næste 2 måneder, hvor vi desværre ikke kommer til at se dig i omklædningsrummet og på træningsbanerne.
**
Jens har ringet til hjemmesiden og oplyst, at Mads efter omstændighederne har det godt. Han har fået lagt en foreløbig gips, som skal holde i den første  uge, hvor han skal skal blive hjemme. Herefter er det lægernes plan, at han skal have ny gips på, så han bliver lidt mere mobil. Gipsudsigterne er 4-6 uger, hvorefter han skulle være helt klar til genoptræning.
(12/11-05)

Sæson-plan for U-14
Træner-Teamet har allerede nu - Mortens Aften 2005 - udfærdiget en sæsonplan for 2006, som rækker et stykke ind i efterårssæsonen. Planen, der selvfølgelig er 'meget foreløbig', vil blive opdateret  så snart der konstateres tilføjelser/ændringer. Følg med via linket i menuen.
(10/11-05)

Første U-14 træningskamp.
BIF92 skal lørdag den 12. november kl. 1200 spille træningskamp hjemme mod Avartas U-16-hold. Mødetid kl. 1030
(7/11-05)

SBU's datoplan for 2006 & SBU-bladet for oktober
er nu på nettet - følg linkene i overskriften (SBU-bladet fylder 2,50 MB, så det kan tage tid at hente det ind på pc'eren)
(25/10-05)

Vinterens  træningstider for  U-14-1

 mandag, onsdag og torsdag:  17½-19½

Træner: Kim 'Krølle' Hansen,   tlf. 2684 0644
Træner-ass. : Ib Pihl,  tlf. 4087 4000,   40874000@mail.sonofon.dk
Holdleder: Claus Hansen,  tlf.  6086 1327,  claushansen@postkasse.com
Holdleder: Jimmy Kirsborg,    tlf. 4034 1305, jiki@brondbyif.net
Sportslig leder:  Claus Mitchell,   tlf. 2025 1185,  clausms@msn.com
Afdelingsleder: Michael Lund Pedersen, tlf. 4060 6406,  micon@abildgaarden@dk
(21/11-05)

    besøgende siden den 9/7-05
(besøgstælleren stod den 1/1-06 på 19.000)

 

****