BIF92's Påsketur til Italien    (fotos fra www.bif92.dk  )


Onsdag den 12/4 til mandag den 17/4-06
Det er her det foregår

(Forventningsfulde spillere er klar i Kastrup)
(De sidste organisatoriske detaljer sættes på plads)

 

(Jimmy havde sørget for at pakke de mest nødvendige ting - det ligner ekstrabetaling for overvægt)

 

(På vej mod terminal 3)

 

(Forventningsfulde forældre, som ser frem til en Påske uden teenage sønnerne)

 

(Hvorfor er der altid så lang ventetid i en lufthavn? synes både spillere ....)

 

(...og forældre at tænke)

 

(Emil fra .. øh .. Reerslev fulgte storebror helt til indcheckningen)

 

Fredag den 14/4-06
Indledende puljekampe:

kl. 1845: Sampdoria - BIF92  : 0 - 1
0-1 : Adem,  ass. Dennis

kl. 2015: Treviso - BIF92 : 0 - 0 ; 4 - 5 (efter straffespark)
målscorere på straffe:
Haugaard, Nico, Adem, Gunde og Theis.

=> BIF92 går direkte videre til 1/4-finalen, som spilles mod enten Brommapojkarna eller Lumezzane, der i 1/8-finalen spiller om at gå videre.
(fotoet er fra hotellets hjemmeside - se link på sæsonplan)

Lørdag den 15/4-06
1/4-finale:

kl. 1810: Lumezzane - BIF92: 1-1 (5-6)
Målscorer: Gunde, ass. O.G.
målscorere på straffe: Alex, Adem, Gunde, Mathias og Gunnar

(flyet er på ind til gaten)

 

Søndag den 16/4-06
Semi-finale:

kl. 1030: Spartak Moskva - BIF92: 2-1
Målscorer: Adem, ass. Theis
 


(Ib og Krølle med den vundne pokal for 4. pladsen i Italien)

 

Søndag den 16/4-06
'Bronze-kamp'

kl. 1600: Celtic Glasgow - BIF92: 2-1
Målscorer: Mathias
 


(De sidste instruktioner, inden forældrenes omklamringer)

 

Stævnets Brøndby-spiller: Stokholm

(Gensynsglæde)

 

Links til Påsketurneringerne
Flere af Brøndbys drenge skal i Påsken til internationale turneringer. Vi har indtil videre udfundet et par links til turneringerne:

BIF92 / U-14 Italien  ;     U-17 Holland (Vejrudsigt)
(7/4-06)

 

Nedenstående ses påskereportagen:
Vi tager temperaturen på Påskestævnet i Italien.
Drengene er i aften forventningsfulde taget afsted med fly til Milano. Det forventes, at de er fremme ved deres hotel omkring midnat. Vi har indtil videre intet hørt, så vi går ud fra at alt er som det skal være.  GoogleEarth-programmet er desværre ikke så godt opdateret i det område, hvor drengene bor og spiller Unicef-turneringen (links under sæsonplan og herunder), så vi har ikke fundet et ordentligt kort over området. Vi har dog konstateret, at det er omtrent midt i mellem Milano og Verona, så vi har indlagt DMI-links til temperaturerne i de to byer. Vi håber at modtage og viderebringe informationer fra turen i løbet af de næste dage.
(12/4-06)
Første melding fra Italien.
Een af drengene har fundet anledning til at sende en lille situationsrapport hjem: Det er et dejligt og rigtigt flot beliggende hotel med balkon-udsigt over en stor dal. Det er shorts-vejr med omkring 20 grader og alle har det godt. Med meldingen fulgte et efter sigende kanon-flot foto med udsigten fra værelset. Desværre er det på grund vores manglende tekniske udstyr/formåen ikke lykkedes at få fotoet frem til redaktionen.
(13/4-06 kl. 1200) 
Første dag i Italien.
Drengene har i dag været på sightseeing i landsbyen, hvor de bor og de har hygget sig i det gode forårs/sommer-vejr. Det er blevet til et enkelt træningspas på en kombineret grus/stenbane, og forhåbningen er, at morgendagens turnering afvikles på bedre baner. Der er også blevet tid til en lille poker-turnering - (forhåbentlig ikke med engelske indsatser). Stemningen er fortsat god.
(13/4- kl. 2200)
Opdateringer på stævnets hjemmeside.
Italienerne er begyndt at opdatere deres turneringshjemmeside. Resultaterne af dagens første to færdigspillede puljer er således nu at se på siden.
(14/4 kl. 1915)
God start.
Jimmy har netop sms'et, at den første kamp mod Sampdoria blev vundet, og at holdet nu spiller mod Treviso.
(14/4 kl. 2035)
Flot fortsættelse.
Så vi modtaget følgende oplysninger om den sidste kamp i den indledende pulje. Kampen på Treviso endte 0-0, hvorefter BIF92 vandt kampen på straffespark. BIF92 er således videre til kvartfinalen i morgen eftermiddag kl. 1810 mod vinderne af ottendedelsfinalen mellem Brommapojkarna og Lumezzane, som spilles kl. 10 lørdag.  Vi håber senere på aftenen at kunne bringe nogle flere fakta fra kampene.  Godt gået drenge!
(14/4 kl. 2130)
Lidt supplement.
Kenni har netop ringet og fortalt at een af hjemmesidens trofaste udsendinge, Johnny, i dag er taget til Italien for at følge holdet. Han har i sin nye avancerede telefon fået indkodet Kennis nr. og har lovet at indtelefonere førstehåndsindtrykkene til ham. De foreløbige oplysninger fra i dag er, at den første kamp mod Sampdoria blev vundet med 1-0 på mål af Adem. Den indledende puljes anden kamp mod Treviso sluttede 0-0, hvorefter kampen skulle afgøres på straffespark. Slutresultatet blev 5-4 til BIF92. Vores udsendte reporter har meddelt, at BIF92 har spillet rigtigt flot fodbold i de 2 kampe. (PS! Turneringshjemmesiden er nu blevet opdateret - se linket herunder). Som det ses på hjemmesiden er de fire puljevindere, der går direkte videre til kvartfinalen: Spartak Moskva, Celtic Glasgow, Ado den Haag og Brøndby.  Vi håber fortsat på flere referater fra kampene i løbet af aftenen.
(14/4 kl. 2155)
Dagens sidste supplement.
Så har vi dagens sidste meldinger: Stemningen er fortsat i top i 'det norditalienske',  målscorere i straffesparksafgørelsen i den anden puljekamp var: Haugaard, Nico, Adem, Gunde og Theis. Holdet spiller en flot gang fodbold, er efter sigende blevet rettet ind efter 4-3-3 systemet, og cheftræneren lyder, som om han er tilfreds med spillet. Der er ikke blevet udnævnt 'mom' i kampene.
(14/4 kl. 2330)
Lørdag formiddag.
Formiddagens 1/8-delsfinale mellem Brommapojkarna og Lumezzane sluttede 0-0, så også her skulle der straffesparkskonkurrence til for at afgøre, hvilket hold, der i aften kl. 1810 skal møde BIF92. Lumezzane vandt med 5-4. Kvartfinalen afvikles over 2 halvlege á 25 minutter.
(15/4 kl. 1230)
1/4-finale.
Kvartfinalekampen mod Lumezzane endte 1-1, så i øjeblikket skydes der straffespark.
(15/4 kl. 1905)
Klar til semifinale.
Straffesparkskonkurrencen blev vundet og BIF92 er videre i Semifinalen, som spilles søndag kl. 1030 mod vinderen af kampen mellem Spartak Moskva og Treviso, som spilles i øjeblikket.
(15/4 kl. 1925)
Italiensk for øvede.
BIF92 vandt efter straffesparkskonkurrence med  6-5. De sidste meldinger fra tribunen og omklædningsrummet er ikke helt eentydige; dog tyder alt på, at målet i den ordinære kamp blev scoret af Gunde på oplæg fra O.G.. Målscorere på straffespark er angiveligt Alex, Adem, Gunde, Mathias og Gunnar. Oplysningerne skal nok tages med et vist forbehold. Men hvorom alting er, ser det ud til, at BIF92 allerede har vænnet sig til de italienske forhold - eller i hvert fald vores fordomme om italiensk fodbold med meget få mål og mange uafgjorte resultater. I de tre kampe er resultaterne blevet 1-0, 0-0 og 1-1. Et kig på turneringens hjemmeside viser, at  4 af de 12 indledende kampe, 3 af de 4 ottendedelfinaler, begge (indtil nu færdigspillede) semifinaler er endt uafgjort og har måttet afgøres på staffespark.
(15/4 kl. 1940)
Semifinale:  BIF92 - Spartak Moskva
Semifinalemodstanderen lørdag middag bliver Spartak Moskva, som vandt 2-1 (i den ordinære kamp !!) over Treviso (som BIF92 i indledende runde spillede 0-0 mod). Denne kamp spilles over 2 halvlege á 20 minutter. PS. seneste opdatering på turneringshjemmesiden viser, at den sidste kvartfinalekamp mellem Celtic Glasgow og Sampdoria også endte uafgjort 0-0, så der er i øjeblikket gang i endnu en straffesparkskonkurrence.
(15/4- kl. 2140)
Begge semifinaler klar
Så er også den sidste kvartfinale færdige. Celtic vandt 5-4 efter straffespark over Sampdoria. Den anden semifinale bliver således mellem Verona og Celtic Glasgow. Den afvikles søndag kl. 0930 - umiddelbart inden vores semifinale.
(15/4 kl. 2210)
Så skulle vi være i gang med semifinalen.
Turneringshjemmesiden har allerede forudset resultatet af kampen mod Spartak Moskva. Man har skrevet resultatet 0-0 ind på hjemmesiden allerede inden kampstart. Vi håber der sker lidt mere - til glæde for vores udsendte medarbejder.
(16/4 kl. 1035)
Vi er foran 1-0 ved pausen
..er den opløftende SMS, som netop er indkommet til redaktionen.
(16/4  kl. 1047)
Desværre!
Russerne scorede 2 gange i anden halvleg, så kampen endte med et 1-2 nederlag.  Det betyder, at BIF92 kl. 1600 skal spille om 3. pladsen. Modstanderholdet fremgår endnu ikke af turneringshjemmesiden.
(16/4 kl. 1120)
Vi skal møde Celtic Glasgow
i kampen om 3. pladsen.  Celtic tabte ligeledes med 1-2 i deres semifinale til Verona.
(16/4  kl.  1130)
Referat fra semifinalen
Nu har vi fået fået lidt kampreferat fra semifinalen. Målscorer var Adem på oplæg fra Theis. Iøvrigt er der meldinger om, at drengene lever af pasta med masser af ostesovs, så mon ikke det var en god idé at spise dem af med frikadeller eller danske bøf, når de igen er med ved middagsbordet i morgen aften.
(16/4  kl. 1530 - en ½ time til sidste kick-off.)
Kampen om 3. pladsen.
BIF92 er bagude med 0-1 i pausen.
(16/4  kl. 1625)
Vi har udlignet
Mathias har udlignet på straffestpark 20 min. før tid. Første mål blev scoret efter 1 minut.
(16/4 kl. 1637)
Men er igen bagud
Celtic har bragt sig foran med 2-1.
16/4  kl. 1640)
Det blev til en 4. plads.
BIF92's sidste kamp - om 3. pladsen - endte med et 1-2 nederlag til Celtic Glasgow.
(16/4- kl. 1647)
Epilog:
Spartak Moskva vandt finalen med 1-0 over Verona. Redaktionen har intet hørt fra spillerne i dag; men vi går ud fra at de er ved at pakke deres habengut sammen, inden de sidste par timers søvn i Italien. På sæsonplan-linket er indsat et link til Lufthavnens hjemmeside over udenrigsankomster. Den kan med fordel tjekkes inden der køres mod lufthavnen mandag morgen.
(16/4  kl. 1945)
Ciao Italia
Drengene er ved at pakke deres ting sammen, så de er klar til at forlade hotellet kl. 0200 eller deromkring i nat. De har en lang bustur til Linate lufthavnen ved Milano og en pæn flyvetur til Kastrup, hvor de forventes at lande kl. 0840. Sidste melding fra Italien er igen et ønske om at se, og 'gå ombord i' et godt solidt dansk måltid mad uden den altoverskyggende italienske ostesovs.
 Godt gået drenge - tillykke med den flotte fjerdeplads. Vi glæder os til at se Jer i morgen formiddag.
(16/4 kl. 2220)