BIF92  -  AGF   i  Nykøbing Sj.


onsdag den 26/7-06
resultat :  3 - 1
kampfakta:
1. halvleg:
1 - 0 :  Gunde, ass. Theis   (18.  minut.)
1 - 1 :   (34. minut)
(I den stærke eftermiddagsvarme, havde AGF henlagt opvarmningen til et skyggefuldt sted...)
2. halvleg:
2 - 1 :  Frank  (49.  minut.)
3 - 1 :   Jonas, ass.  Mathias  (54. min)

( ..mens BIF92 varmede op i solen på kampbanen)
M.o.M.
Gunde

(BIF92 i angreb)

(O.G. i kamp om bolden )

 

(Frank scorer til 2-1)

 

(Jonas  orienterer sig inden indlægget)

 

(Bolden er clearet i BIF-forsvaret... )

 

(.. og så er det hurtigt frem ad banen.)

(Mr. Jydsk Drengefodbold, Per Thune på sidelinien.)

(Flot træningskamp.
BIF92 og AGF havde onsdag eftermiddag sat hinanden stævne til træningskamp i Nykøbing Sj., hvor den lokale klub stillede flotte faciliteter til rådighed - dog havde man skruet lidt for meget op for varmen!
Det blev til en rigtig flot træningskamp, som absolut ikke bar præg af, at den fandt sted midt i sommerferien. Der blev spillet kvalitetsfodbold i stort set hele kampen.  BIF92 startede bedst med højt pres på modstanderne  og holdet bragte sig fortjent foran med 1-0 efter et mønsterangreb, hvor bolden blev ført frem med førstegangsafleveringer - ind i banen - ud på fløjen og skråt tilbage til frit skud 'en ren side 3 i lektiebogen'. Efter scoringen overtog AGF gradvist midtbanen og spilovertaget i kraft af et flot hurtigt pasningsspil, uden unødige 'boldvarmninger'.  Udligningen faldt i halvlegens sidste minut, hvor en AGF'er helt ugeneret kunne heade bolden i nettet efter hjørnespark.
I anden halvleg fortsatte AGF det flotte hurtige pasningsspil og bevarede derigennem spilovertaget; men det var BIF92, der var skarpest foran mål på deres kontraløb. Først ved Frank efter lidt klumpspil foran AGF's mål og sidst ved en flot kombination mellem Mathias og Jonas.
Alt i alt en rigtig god træningskamp mod et godt spillende Aarhus-hold, som helt sikkert vil blive savnet ved Drenge-DM om et par uger. . )