BIF92  til Drenge-DM i Haderslev  


Der er indsat følgende undersider:

Dansk Bøf med Lorentzen og Kildentoft

DM-fredag

DM-lørdag

DM-søndag

*****

DM evaluering:

(Der var mange tilskuere - her kampen mod LSF)

(Dette års Drenge-DM deltagelse må siges at have været den helt store skuffelse for Brøndbyernes IF og for BIF92. Efter en forårssæson, hvor holdet vandt række 1 med maksimumpoints, var der optimisme og selvtillid. Nu skulle holdet til DM, hvor en semifinaleplads måtte være målsætningen. Holdet skulle gerne med manér efterfølge de sidste 3 års DM-triumfer med hhv. Bronze, Sølv og Guld til Brøndbyernes IF's U-14 hold.   ......)
(Koncentration på udskiftningsbænken under kampen)

(.... Et lille forvarsel om holdets reelle styrke kom en uge inden DM, da holdet efter en pauver indsats blev nr. 6 ved Audi-Cup, hvor der var rig mulighed for at teste alle spillere og spillesystemer  uden udskiftningsbegrænsninger.  DM startede med en lodtrækning, som bragte BIF92 i pulje med 3 DM-favoritter, hvilket burde have været en ekstra inspiration til at skærpe koncentrationen og et ekstra incitament til at yde det yderste i de tre dage, som stævnet varede.  .......)

(Snart er det tid til evaluering af DM-indsatsen)

(.......På trods af, at det sidste skrig fra sidelinien, inden dommeren fløjter kampen i gang, normalt er *fra starten af* , lykkedes det i 3 af kampene at indkassere 1 mål inden for de første 2 minutter. I 3 af kampene indkasserede BIF92 totalt tåbelige (korrekt dømte) gule kort. I disse undertalssituationer indkasserede holdet hhv. 2, 2 og 1 mål. Ud over disse fatale fejl/koncentrationssvigt, blev der udvist en meget stor interesse for at forsøge at afdrible så mange modstandere som muligt, hvilket førte til mange unødvendige boldtab.  Første- (anden- og for den sags skyld også tredje-) gangsafleveringer hørte til sjældenhederne, så opspillet foregik meget tungt og ineffektivt. .......)

 

(Denne lille hund viste ikke stor interesse for spillet)
 

(.......  Den umiddelbare vurdering af stævneindsatsen må være, at den svarer pænt til holdets placering som nr. 13 ved stævnet.
Mon ikke der er brug for, at der bliver arbejdet seriøst med en grundig evaluering af denne weekends indsats, inden holdet på onsdag tager til Farum for at spille næste runde i pokalturneringen.  )