Costa Brava tur   


Herunder er indsat et par modtagne fotos fra turen - er der andre, som gerne vil have deres fotos på hjemmesiden, så fremsend dem til redaktøren.

 

(En stolt anfører med pokalen)
(Nærfoto af pokalen for 2.pladsen i årg. '91-turneringen)

 

(Ferieturister på vej hjem)

 

(Jacob og Mathias)

 

(O.G og Adem)

 

(Der er kontant afregning for målmands-drop i Spanien)

 

(Tandpasta mod bumser)

 

(Afregningen for rengøring af Camp Nou er forhåbentlig i €)

 

( Når man spiller i en Brøndbytrøje med nr. 3 er der tradition for at der følger en speciel hovedbeklædning med / foto JV)

 

( Klar til kamp / foto JV)

 

( Indkvarteringen / foto JV)

 

( Uden mad og drikke går det ikke / foto JV)

 

( På banen igen  / foto JV)

 

( Elon holder øje med kampplanerne / foto JV)

 

(  Lidt udstrækning / foto JV)

 

( Der var mange danske busser i Spanien / foto JV)

 

( Kamp / foto JV)

 

(.. / foto JV)

 

( .. / foto JV)

 

( Ved hotellet var der både strandbad ..../ foto JV)

 

( ... og swimmingpool / foto JV)

 

( Adem / foto JV)

 

Her følger den summariske dagbog fra turen:

Højt humør i Spanien
Stemningen blandt BIF92 spillere og ledere er høj ved Costa Brava-kysten (Santa Susanna) Bussen nåede frem kort før middag og drengene har hygget sig i løbet af eftermiddagen. De har fået rigtig god forplejning på vejen derned (mange tak til Janne). Efter en eftermiddag med badning og let fodbold samt buffet, er de nu på vej ud for at se på byen.  Humøret er godt, alle har det fint og det er godt vejr med 24-25 grader uden regn - som diverse tilgængelige vejrudsigter ellers har lovet.  Vi håber at blive opdateret om aktiviteterne hen ad vejen.
(17/10-05 kl. 1930)
Første spiller på hospitalet - og foreløbigt 2 sejre:
Mads syntes åbenbart ikke at han havde fået set nok af byen i aftes, så han gjorde sig fortjent til en tur på hospitalet. En flænge i hovedet, som blev repareret med 4 klemmer. Hvad gør man ikke for at få lov til at spille med 'Wieghorst-bandage'. Ifølge Jens har han det godt og spiller med begrænset tid. Dagens første 2 kampe endte med sejre på 2-1 og 4-1. (modstandere ?? - ja det er svært at hive alle oplysningerne ud af drengene). Hjemmesidens 'hotline' på asj@it.dk er fortsat åben for sidste nyt. Den kan formentlig også kontaktes direkte fra Spanien !!
(18/10-05 kl. 1600)
Modstanderne i de to kampe:
Redaktionen har netop modtaget følgende oplysning fra - (se underskrift::)
BIF - Ølstykke  2 - 1
 BIF - OKS  4 - 1
 PETs undercover muppets
(18/10-05 kl 1940)
***
Stemningen fortsat i top.
Tirsdag aften er der fortsat højt humør blandt danskerne på Costa Brava-kysten. I øjeblikket er spillerne igen i byen for at kigge på fodboldtrøjer med special-tryk til bare 20 € ?!. De lærer hele tiden noget - det forlyder, at den første allerede er blevet 'snydt' på markedet!!. Alle har fået spilletid i dagens kampe og alle har gjort det rigtigt godt. Mads er frisk igen; men overholder de max. 20 minutters spilletid, som den spanske læge krævede.  Det er et godt hotel, som serverer god mad - selv til kræsne teenagere. Endda morgenmaden, som på de kanter plejer er bestå af en croissant, er tilfredsstillende.  Temperaturen er 20-25 grader og idag har der været en smule støvregn - som jo altid er godt, når der skal spilles fodbold.  Den lange bustur var gået godt, og de havde hygget sig fint. Aftenens håb for drengene er, at een af kanalernes på deres værelses TV kan vise champions League fodbold. Hårdt presset  lovede en af spillerne, at der måske senere på aftenen ville blive afsendt en e-mail med lidt flere oplysninger - også om de to vundne kampe.
(18/10-05 kl. 2030)
BIF92 er i semifinalen.
Hjemmesidens udsendte medarbejder, Johnny, har netop meddelt, at holdet i formiddag har vundet endnu en kamp med 2-1 (mod Åstrup) og holdet har dermed spillet sig i semifinalen, som spilles efter frokost. Holdet spiler kanon flot fodbold og alle har det rigtigt hyggeligt.
(19/10-05 kl. 1200)
BIF92 er i finalen.
BIF92 vandt semifinalen 5-1 over et jysk hold (muligt Vejlby-Risskov - ja det er også svært at hive alle oplysninger ud af Johnny) (Modstanderen var Jerslev/Sterup). Holdet er således i finalen i årgang 91-turneringen mod 'buskammeraterne' Skovlunde. Selv om holdet fortsat spiller drømmefodbold - det flotteste, som vores udsendte medarbejder har set holdet spille - er der ikke de store forhåbninger om finalesejr over Skovlundes årgang 91-1, som kun tabte 0-2 til Brøndbys 91-1 tidligere på året. Finalen spilles omkring kl. 16.  Det er 30 grader og flot solskinsvejr på Costa Brava.
(19/10-05 kl. 1345)
BIF92 blev nr. 2
Ifølge en modtaget SMS fra Kim/Gitte tabte BIF92 finalen til Skovlunde 91 med 0-3. Skovlunde havde vundet deres semifinale med 13-0 og det havde åbenbart taget noget af modet fra BIF92, som dog kæmpede bravt. Præmien var  en stor pokal - i modsætning til de danske stævner, hvor præmierne plejer at være en taske med bank-logo. Rigtigt flot gået at drengene. - vi håber at høre mere senere.
(19/10-05 kl. 1750)
Onsdag aften
Desværre har hjemmesiden mistet forbindelsen til vores udsendte medarbejder (Sven Göran!!), så vi må nøjes med SMS-beskeden samt en spillers opringning: Det går fortsat rigtigt godt på Costa Brava-kysten. Finalenederlaget på 0 - 3 til Skovlundes 91-1 var helt i orden; og det har ikke sat en dæmper på stemningen i truppen. Aftenen tilbringes på et nærliggende stadion, hvor spillerne skal se Brøndbys senior 4-hold (med deltagelse af Henri, som har lånt fodboldstøvler og skinner af en spiller fra BIF92). I morgen skal BIF92 til Barcelona og kigge nærmere på Camp Nou.  BIF92 vandt en stor pokal for andenpladsen idag - gad vide om den er lige så stor, som den spillerne kommer til at se i morgen i Barcelonas Museum:
 
Tillykke til BIF92-drengene med en rigtig flot placering i det danske årgang '91-fodboldstævne, som fandt sted 30 timers bustur sydpå. Tilsyneladende kommer der ikke umiddelbart yderligere oplysninger om kampfakta fra stævnet; men vi er fortsat på banen med nye informationer om turen, hvis disse modtages hen ad vejen.
(19/10-05 kl. 2000)
Torsdag aften
Fortsat rigtig god stemning i gruppen og fortsat godt vejr - Rigtigt varmt og solrigt. Et kort referat af Henri's kamp i aftes: 'han var på banen, han spillede højre back og han havde nogle første-gangs berøringer, som BIF92's træner ikke ville have godkendt, som værende gode nok'- citat slut (intet om hvem citatet kom fra). Holdet (senior 4) tabte kampen 2-4.  I dag har holdet været på en rigtig god tur til Nou Camp og det tilhørende museum (og herunder set pokalen, som er gengivet på ovenstående foto). Der var også tid til en tur på Barcelonas Rambla (gågade). Der har været gang i euro'ene til indkøb af souvenirs. Hjemmesidens udsendte medarbejder (Sven Göran !!), som vi ikke har hørt noget fra siden onsdag kl. 1345, er efter de sidste forlydender fortsat til stede i området. Han skulle være blevet set omkring Barcelona Stadion i dag. I morgen tidlig er det slut - omkring 30 timers bustur venter inden hjemkomsten til Brøndby lørdag kl. ca. 15.
(20/10-05 kl. 2105)
Fredag aften
Fredag aften 'kører det forsat på skinner'. Bussen er i Frankrig, stemningen er fortsat i top - der har netop været spisepause - og de er på vej videre hjem mod Danmark på deres 30 timers tur. Afgangstidpunkt fra Costa Brava var ca kl. 9, så indtil videre holder hjemkomttidspunktet lørdag kl. ca. 15 pænt. Hjemmesidens udsendte medarbejder, 'Sven Göran', er blevet observeret i Costa Brava-området i morgens inden afgangen, så der er håb om at vi ser ham i Brøndby i morgen eftermiddag.
(21/10-05 kl 2045)
lørdag middag
Alle drenge og ledere er i dag kommet vel tilbage til Brøndby. Hjemmesidens udsendte syntes så godt om Spanien, at han bliver der et par dage mere. Drengene har nu 2 ugers velfortjent ferie.
 

(22/10-05 kl. 1215)
lørdag aften
Efter nogle timer med en længe savnet sofa på ryggen, dukkede der flere erindringer om turen op. Således kunne man nu huske den 'kampsang', som på foranledning af buschaufførerne blev digtet på vejen hjem fra Barcelona. (chefdigter: Peter):

Melodi
: de ska´ ha´ baghjul nede i touren

Hvis du interesserer dig for fodbold, så kender du vores hold
Navnet er Brøndby IF
et er os der aldrig går kold- satan ed'me
Vi træner både dag og nat og målet det er satan ed'me klart
Ned til Barca here we come
Vi fik sgu det wild card for satan
Og Miki Wagner han er kaptajn
De´t tårnet ude fra Taastrup
Og vores coach han er hård og skrap
Men han har skabt et hold der sjældent har tabt

Vi var nede i Barca
Vi spillede godt i Barca
For vi er 92-1
Brøndby 92-1
Henri, Elon og Åse de styrer holdet
****
(22/10-05 kl. 1935)

Tjek vejret i Barcelona-området ved at klikke på nedenstående link (6 dages vejr-udsigt på den danske DMI og 10 dages vejr-udsigt på den engelske Weather Channel):
                     
(9/10-05)

Herunder er indsat et par links:

FC Barcelona Museum-link

Stadion-guide Camp Nou

oversigtskort over indlogering (selve hotellet kan ses under 'det gule link' længere nede på denne side)og spillested 
 

Vedr. Costa Brava Cup turen 

Afrejse:    Søndag den 16 oktober kl. 7.15

Hjemkomst:    Lørdag den 22 oktober ca. kl. 15.00

 Indkvartering:    http://hotelcaprici.com/eng.html

 Nou Camp besøg

linket til Costa Brava-turen er her: http://www.euro-sportring.org/afslutningsture.dk
 

*******************************************************