Afslutningsfest  2005   


Søndag den 20/11-05

(Adgangskontrollen  Jimmy, havde masser af sølv på bordet, men fastholdt at han også ville have guld fra deltagerne.)
 


(Træneren startede sin flotte tre kvarter lange tale)

(Mads er blevet ekspert i at gå med krykker)

 

(Henri havde talt sig varm, og forberedte sig på prisoverrækkelsen med at sige (- nedenstående  er afskrevet efter diktafonoptagelse -):
'Det vi egentlig er her for er at uddele nogle præmier til nogle drenge, som har gjort en ekstra ting for holdet.
Årets Spiller, Årets Fighter og Årets Man Of the Match  har jeg valgt af nogle spillere, som har spillet hele sæsonen. Det har selvfølgeligt været svært at vælge, hvem man skal vælge som de enkelte spillere; men jeg synes, der er nogle spillere på det her hold, der har vist, at de vil det her, de har vist, at de har nogle egenskaber, som smitter af på de andre, og som har gjort, at det har løftet holdet utroligt meget. De spillere kunne lige så godt have været i en anden rækkefølge, end den jeg har valgt i aften, men det kunne også godt , selvfølgelig, have været den, som jeg har valgt i aften.....)

 

Man of the match 2005:

(...  jeg starter med Årets Man of the Match, det kunne ligeså godt have været årets spiller, han kunne ligeså godt have været årets fighter også. Han er en spiller, som jeg har været utrolig glad for i år. Han har altid været glad, han har altid været til træning, han har altid ydet 110% for holdet, og han har også taget utroligt langt for at komme til træning ........Jeg vil godt se Marc Skov heroppe......)

 

Årets Fighter 2005:

(...Årets Fighter 2005 på '92-holdet hér, er en spiller som har et utroligt gå-på-mod, han har en utrolig vilje, og jeg fik at vide, at .(.hvis jeg siger det næste, så ved man godt, hvem det er.), men jeg fik at vide da han startede, at han ikke havde været  vant til at løbe så meget, han har ikke været vant til at gøre så meget, som man nu skal gøre, når man spiller på et hold i Brøndby, og han har et utroligt fighterhjerte - det er jo derfor han bliver Årets Fighter, og jeg vil gerne se Nicolai heroppe... det er faktisk sådan, at der kunne ligeså godt have stået årets topscorer, for jeg var lige inde at kigge, at Nicolai har faktisk scoret 14 mål i år, og Gunde har 'kun' scoret 13, så tillykke med det,..men æh, det flotte ved Gundes 13 mål, det er, at han har kun gjort det i 10 kampe, men det skal selvfølgelig ikke gøre Nicolais præstation til skamme, fordi det har været rigtigt flot, og jeg er sikker på, at Nicolai skal nok score endnu flere mål i det nye år her - det er garanteret hans mål..........,)

 

Årets Spiller 2005:

(....Årets spiller på Drenge 92-1, er en spiller, som især i efteråret har udviklet sig til én af de vigtigste spillere på det her hold. Han har spillet nogle fantastiske kampe og han har fået noget hjælp - især fra én af 'Farum-drengene' til at styre den midtbane med 'hård hånd', og jeg vil nok sige, at som anfører og som den, der er gået forrest i de fleste ting på vores hold hér, vil jeg gerne se Miki heroppe.)

 

(Der var anerkendelse for den flotte præstation på græsset i efterårssæsonen)

 

(Glade spillere)

 

(Elon: [diktafonafskrivning:] Ja nu har Henri jo sagt det meste; men først og fremmest vil jeg takke forældrene især for den opbakning vi har fået gennem hele året, kørsel og alt sådan noget, der har ikke været problemer. De gange, hvor jeg ikke har lavet kørselsvejledning, der er det lykkedes alligevel. I har klaret det formidabelt, især dem, der har været 'primus motor' omkring vores tur til Barcelona, det var flot, arrangementet var flot. Det var  - en skide god tur vi var på for at sige det mildt.
[
Herefter fulgte en tak til Brøndby organisationen omkring årgang 92-1 og  91-1, der har arbejdet tæt sammen]
Og så til sidst til 'ungerne', I har sådan set været gode, de udbrud jeg har haft nede i omklædningsrummet, det er jo 'pebernødder' i forhold til, hvad I kommer ud for  resten af Jeres liv. Men hør efter, hvad Henri har sagt til Jer: FORFØLG JERES MÅL, GØR DE TING I MENER DER ER RIGTIGE, ved I hvad, så kommer I s'gu langt alle sammen. Tak for det unger, det har s'gu været et dejligt år)

 

(Herefter var det anfører og Årets Spiller, Miki, der tog ordet. Han takkede flot for sæsonen og overrakte spillernes afskedsgaver til cheftræner Henri .....)

 

(... chefholdleder Elon...)

 

(.. ass. holdleder og supersupporter Åse...)

 

(...og til  skatte- & sundheds-minister samt madmor Janne, m.fl )

 

(Og her har vi så Dennis, vinder af årets 'odd-set-konkurence'.  Du skal nok få præmien inden jul.)

 

(Der var som sædvanlig stor forældreopbakning .. på trods af Jimmys forudsigelser om lange taler [de hold stik - Henri var på 'podiet' i 45 minutter,  hvilket blev slået af 'Krølle'], men der var vist ikke nogen, der nåede at kede sig på denne hyggelige aften...)

 

(.. da vi i årets løb har bragt mange fotos af de gode fodboldkammerater, bringer vi her et par fotos af  forældrene, som vel også må tilskrives en lille del af æren for at drengene fungerer så godt sammen socialt...)

 

(........)

 

(.......)

 

(.....)

 

(....)

 

(.. også drengene hyggede sig .. )

 

(....)

 

Årets Spiller 2005 i 'Drenge Yngste' - årgang '92

(Miki med træner Henri)

 

Årets 'Man of the Match' 2005  i 'Drenge Yngste' -årgang '92

(Marc Skov med træner Henri)

 

 

Årets Fighter 2005 i 'Drenge Yngste' - '92

(Nicolai - var desværre ikke tilstede ved 'efter-fotograferingen')